Staub

Stekpanna i gjutjärn, 26 cm – Staub

zw-1222625

Stekpanna i gjutjärn av högsta kvalitet från franska Staub för en mångsidig matlagning. Staubs pannor tillverkas av de allra bästa materialen och har länge använts av topprestauranger världen över. Insidan är täckt av ett slitstarkt lager svart emalj, som både hindrar pannan från att rosta eller missfärga och som dessutom ger en mycket effektiv non-stick-beläggning,... Läs mer

1 499 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 1 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Stekpanna i gjutjärn av högsta kvalitet från franska Staub för en mångsidig matlagning. Staubs pannor tillverkas av de allra bästa materialen och har länge använts av topprestauranger världen över.

Insidan är täckt av ett slitstarkt lager svart emalj, som både hindrar pannan från att rosta eller missfärga och som dessutom ger en mycket effektiv non-stick-beläggning, vilket hindrar maten från att bränna fast. Gjutjärnet garanterar en effektiv och jämn värmespridning i hela stekpannan.

Stekpannan kan användas på alla typer av spisar, inklusive induktion. Tack vare att handtaget är av järn kan pannan också användas i ugnen.

Kan diskas i maskin, men då en del maskindiskmedel innehåller frätande ämnen rekommenderas handdisk.

Mått: 26 cm i diameter
Tillverkad i Frankrike.