Pulltex

Stoppkork och droppring för champagne – Pulltex

sq-P-107-717-00

Ibland vill man inte skicka i sig hela champagnepavan på en gång – då är den här stoppkorken från Pulltex perfekt att använda för att få vinet att hålla sig fräscht längre. En minimalistiskt designad droppkork som enkelt lossas från flaskan genom ett knapptryck, levereras med en matchande droppring. Tillverkad av rostfritt stål. Pulltex produkter... Läs mer

259 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 5 st
Stockholmsbutik 5 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Ibland vill man inte skicka i sig hela champagnepavan på en gång – då är den här stoppkorken från Pulltex perfekt att använda för att få vinet att hålla sig fräscht längre.

En minimalistiskt designad droppkork som enkelt lossas från flaskan genom ett knapptryck, levereras med en matchande droppring.

Tillverkad av rostfritt stål.

Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.