Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Syreabsorberande påsar, 150-pack - 100% Chef

99:-
1532-28417
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 9 st
 • Butik Stockholm 9 st
 • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Syreabsorberande påsar som förlänger produktens livslängd genom att motverka oxidation samtidigt som livsmedelssäkerheten bibehålls.

   Påsen fungerar som en barriär mot oxidation som blir till av syre. Påsen innehåller järnpulver som aktiveras när det kommer i kontakt med luftfuktighet och då eliminerar eller minskar syrehalten i förpackningen. Detta bidrar till att upprätthålla livsmedelssäkerhet och förlänger produktens hållbarhet.

   I en ordentligt förseglad behållare kan du garantera 99,9 % effektivitet mot syre med försäkran om att du kan fördubbla eller till och med tredubbla hållbarheten för produkten som ska bevaras. Även om du vakuumpackar din mat kan syre och luft stanna kvar i påsen och till slut oxidera dina produkter. Varje syreabsorberande påse kan skydda ett område på 100 cc (1 dl) med luft med högsta effektivitet.

   150 påsar i förpackningen.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 70/0047
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se