Tapiokastärkelse - The Kitchen Lab


-
Produktbeskrivning
-
Tapiokastärkelse är en naturlig produkt mald från cassavarötter Det är mycket användbart i glutenfria recept och innehåller inget fett eller kolesterol. Det har lågt natriuminnehåll och innehåller järn och kalcium. Används även som förtjockningsmedel i pajer, såser och soppor och ger en glansig finish. Det används som bindemedel i glutenfria recept och kan blandas med annat mjöl för att göra bakverk, bröd och kakor som är glutenfria.
Användning: För att ersätta majsstärkelse, använd dubbelt så mycket tapiokastärkelse jämfört med mängden majsstärkelse. Om du använder som bindemedel, använd ungefär hälften till en tredjedel tapiokastärkelse blandat med annat mjöl, beroende på recept.
Ingredienser: Tapiokamjöl
Förvaring: Förvaras torrt, svalt, lufttätt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
Näringsvärde per 100g: Energi: 1498Kj/358kCal, Fett: 0,02g, Varav mättat fett: 0,01g, Kolhydrat: 88,69g, Varav sockerarter: 0,01g, Protein: 0,19g, Salt: 0g.
Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
-
-
Specifikationer
-
Storlek: 1000 g, 500 g Typ: Emulgeringsmedel, Stabiliseringsmedel, Förtjockningsmedel, Geleringsmedel
-
För att lämna ett omdöme måste du logga in på din kundprofil.
Den här produkten har inga recensioner.
Lagerstatus uppdateras var tionde minut.