Sage by Heston Blumenthal

The Barista Pro, Espressomaskin i borstat stål – Sage

wi-SES878BSS

Espressomaskin med inbyggd kvarn för fantastisk bekvämlighet. LCD-display med inställningar för kvarn och extraktion. Kokaren värms upp på tre sekunder med hjälp av ThermoJet-systemet och du slår snabbt om den till ångfunktionen.Den integrerade kvarnen har ett koniskt malverk i rostfritt stål och är enkel att ställa in. Portafiltret mäter 54mm och håller 19-22g kaffe. Kokaren... Läs mer

9 999 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 14 dagar.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Espressomaskin med inbyggd kvarn för fantastisk bekvämlighet. LCD-display med inställningar för kvarn och extraktion. Kokaren värms upp på tre sekunder med hjälp av ThermoJet-systemet och du slår snabbt om den till ångfunktionen.Den integrerade kvarnen har ett koniskt malverk i rostfritt stål och är enkel att ställa in. Portafiltret mäter 54mm och håller 19-22g kaffe. Kokaren har PID-kontroll för inställning av temperatur och skummaren är enkel att använda.

Förpackningen innehåller: 54mm portafilter, filterkorgar för enkel och dubbel espresso, tamper, 480ml mjölkkanna i rostfritt stål, rengöringskit och vattenfilter.
Vattentank på 2 liter.
Hopperkapacitet 225g.
Chassi i borstat rostfritt stål.
Mått: 35,4cm x 41cm x 40,6cm.
1680W
2 års garanti från tillverkare.