Phaidon

The Nordic Baking Book av Magnus Nilsson

ph-9780714876849

Magnus Nilsson har tack vare restaurang Fäviken förvandlat det lilla samhället Järpen utanför Östersund till ett gastronomiskt Mekka som ligger högst upp på besökslistorna för alla foodies runtom i världen. Nilsson har uppmärksammats och hyllats stort världen över tack vare sin säregna filosofi om att allt som serveras i restaurangen ska komma inom någon mils... Läs mer

550 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 20 - 25 dagar.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Magnus Nilsson har tack vare restaurang Fäviken förvandlat det lilla samhället Järpen utanför Östersund till ett gastronomiskt Mekka som ligger högst upp på besökslistorna för alla foodies runtom i världen.
Nilsson har uppmärksammats och hyllats stort världen över tack vare sin säregna filosofi om att allt som serveras i restaurangen ska komma inom någon mils radie, och allra helst växa runt knuten eller rentav på gården. Idag tillhör han, tack vare sin filosofi om självhushåll, en av världens absolut mest respekterade kockar.

I The Nordic Baking Book guidar han oss igenom några av de mest klassiska bakverken från de nordiska länderna. Med över 450 recept redovisar Magnus Nilsson bredden och djupet i den nordiska baktraditionen – från Danmark och Sverige till Grönland och Island. Kakor, bröd, bullar, det mesta vi känner som bakning går att hitta i den här. Fantastiska fotografier tagna av Magnus själv gör den här boken till mycket mer än en högkvalitativ kokbok.

Size: 270 x 180 mm
Sidor: 576
ISBN: 9780714876849