Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

The Smart Oven, Pizzaiolo - Sage

7995:-
 • Bänkugn för hemmabruk som kommer upp i 400°C!
 • Bakar napoletanska pizzor på två minuter
 • Så nära en vedeldad ugn du kan komma
 • Sju program och manuellt läge med hög precision
1697-24488
Antal: 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Sage har i vanlig ordning tänkt så att det knakar innan de lanserar en produkt. Den här pizzaugnen är en bänkmodell för hemmabruk med vanlig stickkontakt som ändå kommer upp i 400°C, kan simulera en vedeldad ugn och baka en napolitansk pizza på bara två minuter! Det är bara att avboka murarna du beställt till trädgårdsprojektet, här kan du fylla ett helt rum med pizzaugnar för samma pris.

   Som om det inte vore nog kan du göra en massa olika typer av pizza i Sages Pizzaiolo. Det finns även presets för New York-stil, panpizza, tunn och krispig och till och med fryspizza. Med sitt Element IQ-system är den smart nog att förstå var och hur värmen behövs distribueras och du kan även själv styra det med precision. Med både under- och övervärme som har pidkontroll och reflektorer runt om har du en jämnhög värme och en perfekt tillagning varje gång.

   Precis som om det vore en vedeldad ugn får du upp rejäl värme i botten. Bakstenen i ugnen värms upp snabbt och jämnt och håller sig så tack vare värmeelementens noggranna placering. De övre värmeelementen har även de en rejäl skjuts och distribuerar strålningsvärme jämnt och fint. Ugnen har dubbla övre element och reflekterande material och form. Kör du det vedeldade programmet används endast det yttre och du kommer att få en jämngräddad och fin kant på din pizza utan att behöva snurra på den och utan att din fina mozzarella blir bränd. Kör du ett annat program än det vedeldade så utnyttjas även det andra övre elementet och gräddar toppingen jämnt och fint.

   Utöver alla ovan nämnda presets går det att köra helt manuellt. Då kan du ställa både över- och undervärme individuellt och styra precis som du vill ha det. Övriga smarta funktioner är det dubbelväggiga glaset i dörren som gör att alla 400°C håller sig inne i ugnen. Även chassit är isolerat för att inte sticka i värme. Själva stenen är fäst i luckan så att den följer med en bit ut när du öppnar och skjuter in sig själv när du stänger. Hur lätt som helst ju!

   Storlek: 47 x 46,1 x 27 cm
   Material: Rostfritt stål
   Kapacitet: Pizzor om 30cm ø
   Inställningar: 7 program och manuellt läge
   Medföljande tillbehör: Pizzaspade och form för panpizza
   Effekt: 1890W - 2250W
   Temperatur: 175°C - 400°C
   Garanti: Två år från tillverkare
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 61160161 EAN: 9312432030861
Sage gör inte vilka skärbrädor som helst. Med hjälp av träfibrer som behandlas med kåda värms och komprimeras sedan skärbrädorna för att bli som de blir. De är väldigt hållbara och hygieniska och kan till och med diskas i maskin. Dessutom är de skonsamma mot dina knivar, men till skillnad mot plastskärbrädor skär du inte upp jack i ytan och till skillnad mot träskärbrädor är det ingen risk att de spricker. Dessutom är de värmetåliga och klarar av att ställa varma kokkärl på (upp till 175°C).   Sage har tillverkat sina skärbrädor i Seattle, USA ända sedan 1962 och har hållbarhet i fokus vare sig det gäller miljön eller produkterna.
Sage
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se