Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Thermomix TM6 - Vorwerk

16990:-
 • Nya Thermomix TM6 - 15 maskiner i en!
 • Värmemixer, hushållsassistent, ångkok och mycket mer
 • Inbyggt wifi för digital uppkoppling och receptbok
 • Används i hemmet och i proffskök
1694-20357
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 3 st
 • Butik Stockholm 3 st
 • Butik Malmö 2 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Thermomix: med modell TM6 kommer nu ännu fler smarta funktioner. Det här är en värmemixer som kommer förbättra sättet du lagar mat - och dessutom spara dig både tid och energi. Den kompakta designen tar inte upp mer bänkyta än ett A4-papper,  men under huven döljer sig en enorm kraft, mångsidighet och flexibilitet. Den här maskinen kan väga, mixa, hacka, mala, knåda, blanda, ångkoka, koka, vispa, värma, röra och göra emulsioner. Själva tanken är att du ska kunna laga det mesta av din mat i denna - och det är också anledningen till att vart fjärde hushåll i Spanien äger en Thermomix. Den kvalitet och trygghet som kommer av att veta att temperaturen är exakt rätt gör dessutom att minst en Thermomix arbetar i köket på de flesta stjärnkrogar i hela världen.

   I priset ingår 2 års garanti (gäller endast privatpersoner). Om du använder maskinen i professionella kök kan garanti köpas till för 2750 kr, lägg då till detta innan du köper produkten. I garantin för proffs ingår även service efter 1 år som bland annat inkluderar rengöring, kalibrering och uppdatering av mjukvara.

   Nya funktioner i TM6:
   Thermomix har i den senaste modellen jobbat för att hålla mångsidigheten på topp och följa de stora trenderna inom matlagning idag. Så de nya funktionerna ger dig ännu större frihet med din Thermomix - och mindre behov av andra köksmaskiner.

   Sous vide-funktion
   Tillaga kött, fisk, grönsaker och frukter i upp till 12 timmar på temperaturer mellan 40–85 ℃ för det där svåröverträffat saftiga resultatet.

   Fermenteringsfunktion
   Används för att göra yoghurt eller andra fermenteringsprojekt där du behöver exakt temperaturkontroll – med rätt och konstant temperatur skapas en perfekt miljö för just de mikroorganismer du vill sysselsätta, men denna funktion är också bra för att sätta degar för att få fart i jäsningen. Kan ställas in på temperaturer mellan 37–85 ℃.

   Högre temperaturer
   TM6:an kommer upp i högre temperaturer (upp till 160º C) så att du kan få till en bättre maillardeffekt, bryna lök, koka kola och karameller. Tidigare modeller har maxar ser på 120° C.

   Slow cooking-funktion
   Tillaga upp till 800 gram mat i 1–8 timmar på temperaturer mellan 37–98 ℃. Idealiskt för grytor, långkok och sånt du gärna låter puttra länge.

   Uppkopplad
   TM6 har internetuppkoppling vilket ger dig tillgång till deras enorma databas med över 40 000 recept anpassade för Thermomix. Navigera enkelt med den nya större skärmen och ladda ner recepten direkt i maskinen. Den nya skärmen har bättre och mer lättillgänglig guidad matlagning, receptsökning, veckomenyplanering osv.

   Den uppdaterade vågen har ett grams precision och  pekskärmen har vuxit till 15,3 x 20,3 cm, perfekt när man vill leta bland de 120 recept som är förprogrammerade i maskinen eller surfa runt bland de 50 000 recept som nås via Cookidoo.

   Kolla tider för kostnadsfri demo.
 • Specifikationer
  • Sortering: Matberedare
   Lev. artikelnummer: TM6
Vorwerk är ett tyskt företag med över 135 års erfarenhet av tekniska innovationer och produktutveckling. Vi tänker såklart först och främst på Thermomix. En betydande del av kontinentens befolkning har en Thermomix i sitt kök och den är ikonisk och igenkänd världen över trots att den med åren förändrat utseende och fått fler och fler smarta funktioner.
Vorwerk
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se