Vorwerk

Thermomix TM6 – Vorwerk

thermomix-TM6

Thermomix TM6 från Vorwerk är den senaste uppdateringen av denna fantastiska köksmaskin och den bjuder på en hel del nya funktioner. Det här är en maskin som kommer ändra sättet du lagar mat – och dessutom spara dig både tid och energi. Den kompakta designen tar inte upp mer plats än ett A4 på bänken, ... Läs mer

14 790 kr

Thermomix Garanti för professionellt kök/användning

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 6 - 12 dagar.

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Thermomix TM6 från Vorwerk är den senaste uppdateringen av denna fantastiska köksmaskin och den bjuder på en hel del nya funktioner. Det här är en maskin som kommer ändra sättet du lagar mat – och dessutom spara dig både tid och energi. Den kompakta designen tar inte upp mer plats än ett A4 på bänken,  men under huven döljer sig en enorm kraft, mångsidighet och flexibilitet. Den här maskinen kan göra en mängd jobb i köket som att väga, mixa, hacka, mala, knåda, blanda, ångkoka, koka, vispa, värma, röra och göra emulsioner. Själva tanken är att du ska kunna laga det mesta av din mat i denna – och det är också anledning en till att vart fjärde hushåll i Spanien äger en Thermomix. Den pålitlighet som kommer av att veta att temperaturen är exakt rätt gör att minst en Thermomix kan beskådas i köket hos nästan varenda stjärnkrog i hela världen.

När du köper en Thermomix via Kitchenlab skrivs ett köpeavtal mellan dig och Simple Cooking AB som har agentur på produkten. För att din garanti ska gälla behöver du returnera det avtal som skickas med din maskin eller per mail i samband med leverans.

I priset ingår 2 års garanti (gäller endast privatpersoner). Om du använder maskinen i professionella kök kan garanti köpas till för 2750 kr, lägg till innan du köper produkten. I garantin för proffs ingår även service efter 1 år som bland annat inkluderar rengöring, kalibrering och uppdatering av mjukvara.

Nya funktioner i TM6:
Thermomix har i den senaste modellen jobbat för att hålla mångsidigheten på topp och följa de stora trenderna inom matlagning idag. Så de nya funktionerna ger dig ännu större frihet med din Thermomix – och mindre behov av andra köksmaskiner.

Sous vide-funktion
Tillaga kött, fisk, grönsaker och frukter i upp till 12 timmar på temperaturer mellan 40–85 ℃ för det där svåröverträffat saftiga resultatet.

Fermenteringsfunktion
Används för att göra yoghurt eller andra fermenteringsprojekt där du behöver exakt temperaturkontroll – med rätt och konstant temperatur skapas en perfekt miljö för just de mikroorganismer du vill sysselsätta, men denna funktion är också bra för att sätta degar för att få fart i jäsningen. Kan ställas in på temperaturer mellan 37–85 ℃.

Högre temperaturer
TM6:an kommer upp i högre temperaturer (upp till 160º C) så att du kan få till en bättre maillardeffekt, bryna lök, koka kola och karameller. Tidigare modeller har maxar ser på 120° C.

Slow cooking-funktion
Tillaga upp till 800 gram mat i 1–8 timmar på temperaturer mellan 37–98 ℃. Idealiskt för grytor, långkok och sånt du gärna låter puttra länge.

Uppkopplad
TM6 har internetuppkoppling vilket ger dig tillgång till deras enorma databas med över 40 000 recept anpassade för Thermomix. Navigera enkelt med den nya större skärmen och ladda ner recepten direkt i maskinen. Den nya skärmen har bättre och mer lättillgänglig guidad matlagning, receptsökning, veckomenyplanering osv.

Den uppdaterade vågen har ett grams precision och  pekskärmen har vuxit till 15,3 x 20,3 cm, perfekt när man vill leta bland de 120 recept som är förprogrammerade i maskinen eller surfa runt bland de 50 000 recept som nås via Cookidoo.

Kolla tider för kostnadsfri demo.