Crem

Tower, Kaffebryggare – Crem

1223-24074
  • Kaffebryggare för professionellt bruk
  • Brygger ner i 2x5L serveringsstation (termos) med automatisk vattenanslutning
  • Perfekt för event
  • Brygger 350 koppar/timma

33 780 kr

Uppskattad leverans 13 - 20 december.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

33 780 kr

Tower från Crem är en av världens mest sålda kaffebryggare. En riktig monsterbryggare som kör ner allt i dubbla serveringsstationer istället för värmeplattor och klarar trycket vid event, foodtruck, stora kaféer eller miljöer med ös.

Serveringsstationerna rymmer 5 L respektive och bryggtiden är sju minuter (alltså kan du brygga tio liter på sju minuter). Stationen håller värmen länge (tappar 1°C per timma) oavsett om den står på sin plats i bryggaren eller på bordet och har en smidig tappkran med spillbricka. Dessutom har serveringsstationen ett handtag för att enkelt kunna lyftas till sin plats. Maskinen är utöver brygganordningen försedd med hetvattenuttag. Med i förpackningen finns två serveringsstationer. Tower har automatisk vattenpåfyllning, digital display, hel- och halvbryggsfunktion samt signal när bryggningen är klar.

Den automatiska vattenanslutningen gör att maskinen orkar köra på och kapaciteten är cirka 350 koppar per timma. Hetvattenuttaget har i princip obegränsad kapacitet . Tower är godkänd och håller ECBC-standard både i bryggning och värmehållning. Storlek på gängorna för vattenanslutning är 1/2″ R.

Storlek: Djup: 500 mm, Bredd: 930 mm, höjd: 950 mm
El: 3-fas, 9000 W
Automatisk vattenpåfyllning
2 serveringsstationer (termos) ingår
Filterstorlek: 523 Tower

Känner du igen bryggaren men hänger inte med på att Crem skulle vara den mest sålda bryggaren i världen? Tidigare hette dessa Coffee Queen och du har sannolikt sett den på varje Mellofinal du någonsin besökt.