Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Trådlös grilltermometer - Big Green Egg

2199:-
1282-11243
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Denna trådlösa termometer från Big Green Egg är ett praktiskt hjälpmedel vid matlagningen eller grillningen. Tack vare räckvidden på 91 meter kan du utan problem låta maten sköta sig själv, utan att du behöver stå bredvid och vakta.
   Termometern håller både koll på kärntemperaturen i maten och på värmen i ugnen eller grillen och skickar automatiskt en signal till mottagaren när önskad temperatur har uppnåtts.

   Sonden klarar temperaturer på upp till 380 grader.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 116383 EAN: 665719116383
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se