Scanpan

Traktörpanna – Scanpan CTX

sq-SP-651032xx_var

Scanpan CTX är en riktigt bra bas i kokkärlssortimentet – en allsidig traktörpanna som täcker de allra flesta behov. Scanpans CTX-pannor är byggda i 7 lager med en riktigt hård och värmebeständig ytbeläggning som klarar temperaturer upp till 260°C i ugn, disk i diskmaskin och användning av metallredskap (med viss försiktighet – en illa vinklad... Läs mer

Nollställ

2 099 kr2 599 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Scanpan CTX är en riktigt bra bas i kokkärlssortimentet – en allsidig traktörpanna som täcker de allra flesta behov.

Scanpans CTX-pannor är byggda i 7 lager med en riktigt hård och värmebeständig ytbeläggning som klarar temperaturer upp till 260°C i ugn, disk i diskmaskin och användning av metallredskap (med viss försiktighet – en illa vinklad stekspade kan skära upp ett sår i beläggningen). Utöver för sin slitstyrka är pannorna i Scanpans CTX-serie kända för sin fantastiska värmeledningsförmåga, vilket de tre lagren av aluminium i kärnan på pannorna bidrar till. CTX är en riktig storsäljare till restauranger tack vare sin slitstyrka tillsammans med det i sammanhanget rimliga priset. Handtaget är greppvänligt och stadigt och hela konstruktionen ger ett skönt kvalitetsintryck.

Beläggningen, GreenTek, är en non stick-beläggning som är helt fri från skadliga och miljöfarliga PFOA-ämnen, och klarar hela 260°C.

Scanpan CTX används på kända restauranger som Allmänna Galleriet och Nytorget 6, och är en av Tommy Myllymäkis favoriter.

Denna traktörpanna finns i storlekar 26, 28 och 32 cm, samt som stekpanna i storlekarna 20, 24, 26, 28 och 32 cm.