Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Vändbar grillplatta i gjutjärn, Half Plancha Griddle - Big Green Egg

1282-20031
Storlek:
Large
Large XL/2XL
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Varje mynt har två sidor. Så även Half Cast Iron Plancha Griddle. Den räfflade sidan är utmärkt för fiskfiléer eller varma mackor och den släta sidan använder du för att steka för ägg, blinier eller pannkakor. Då denna gjutjärnslagg endast täcker halva gallret i din Big Green Egg, har du fortfarande plats att grilla.

   Den bästa starten på dagen? En frukost som du har tillagat på Big Green Egg!
   Ägg, bacon, fläsk, korvar, sauterade tomater, champinjoner och en trave amerikanska pannkakor serverade med blåbär. Med Half Cast Iron Plancha Griddle serverar du allt detta på nolltid. Snart helg…

    

   Diameter på grillgallret/ Halvmånen:


   L: 46 cm


   XL: 61 cm

 • Specifikationer
  • Passar till modell: Large, XLarge
Vi är stolta att sälja Big Green Egg – grillvärldens Rolls Royce. De kostar en slant, men det är de garanterat värda. Big Green Egg har blivit alltmer populära i Sverige och det är lätt att förstå varför – grillarna levererar på topp varje gång, oavsett om du vill grilla, stenugnsbaka, slowcooka eller varmröka. Här hittar du också ett av Sveriges bredaste sortiment av Big Green Eggs tillbehör: Allt ifrån olika typer av grillgaller, kol, stekhällar och rengöringsattiraljer, till termometrar och rena matlagningsredskap. Vi har sålt Big Green Egg sedan starten av KitchenLab, vi vågar påstå att det vi inte vet om eggen, behöver man inte veta. Saknar du något tillbehör till Big Green Egg här på hemsidan? Hör av dig, så hjälper vi dig att ta fram det du är ute efter.
Big Green Egg
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se