Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Vinglas, Bordeaux, Denk Art - Zalto

2142-28044
Förpackning:
2-pack
2-pack 6-pack
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Zaltos Denk’Art-glas har snabbt fått kultstatus i vinvärlden. De är uppskattade av såväl vinmakare och vinentusiaster och har revolutionerat vinglaset och satt en ny standard för hur vi dricker vin. Nyligen tilldelades glasen "Unimprovable Award" i Wall Street Journal som en av sex produkter av sitt slag som inte kunde förbättras. Internationella experter är helt övertygade om Zaltos funktionalitet och kvalitet. Många vinmakare, krögare och vinkännare förlitar sig helt på glasen från Denk’Art-serien. Dessa mästerverk skiljer sig från andra glas så fort du rör vid dem. Det som omedelbart märks är den otroliga balansen trots glasens lätthet. De är både känsliga och eleganta samtidigt. Denk’Art-serien kombinerar långvarig tradition, perfekt utvecklat hantverk, estetik, form och funktionalitet. Inget är slumpmässigt, utan resultatet av finjusteringar för att nå de perfekta proportionerna och de optimala formerna. Allt efter otaliga provningar av prototyper av Hans Denk, som ligger bakom denna unika glasserie. Målet är att erbjuda de optimala kuporna för uppfattningen av hela spektrumet av ett vins aromer och smaker. Varje kupa har den optimala formen för att hitta alla parametrar i respektive vin. Bordeauxglaset används med fördel till Bordeaux-viner från hela världen, Cabernet varianter och muskelviner. Glasen är 24cm höga och rymmer 765ml.
  • Specifikationer
    • Kupa: Bordeaux (röd), Brunello di Montalcino, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Carménère, Fronsac, Graves Rouges, Listrac, Margaux, Médoc, Merlot, Montepulciano, Moulis, Pauillac, Pessac Leognan (röd), Petit Verdot, Pomerol, Rött vin, St. Emilion, St. Esèphe, St. Julien
Världens tunnaste vinglas, med en sanslöst vacker design och hög klarhet. Det sammanfattar bra vad österrikiska Zalto har som adelsmärke. I sex generationer har familjeföretaget Zalto munblåst sina glas, och deras produkter har en sällan skådad lyxig känsla. Serien Denk`Art har döpts efter den österrikiska vinexperten Hans Denk, och de undersköna vinglasen har inspirerats av jordens lutningsvinklar, vilket bidrar till känslan av lätthet i dessa vinglas.
Zalto
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se