Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Vinglas, Gravitas Omega, Denk Art - Zalto - 2-pack

1355:-
2142-28022
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Zaltos Denk’Art-glas har snabbt fått kultstatus i vinvärlden. De är uppskattade av såväl vinmakare och vinentusiaster och har revolutionerat vinglaset och satt en ny standard för hur vi dricker vin. Nyligen tilldelades glasen "Unimprovable Award" i Wall Street Journal som en av sex produkter av sitt slag som inte kunde förbättras. Internationella experter är helt övertygade om Zaltos funktionalitet och kvalitet. Många vinmakare, krögare och vinkännare förlitar sig helt på glasen från Denk’Art-serien. Dessa mästerverk skiljer sig från andra glas så fort du rör vid dem. Det som omedelbart märks är den otroliga balansen trots glasens lätthet. De är både känsliga och eleganta samtidigt. Denk’Art-serien kombinerar långvarig tradition, perfekt utvecklat hantverk, estetik, form och funktionalitet. Inget är slumpmässigt, utan resultatet av finjusteringar för att nå de perfekta proportionerna och de optimala formerna. Allt efter otaliga provningar av prototyper av Hans Denk, som ligger bakom denna unika glasserie. Målet är att erbjuda de optimala kuporna för uppfattningen av hela spektrumet av ett vins aromer och smaker. Varje kupa har den optimala formen för att hitta alla parametrar i respektive vin.

   Från bourgogne-glaset har en utveckling gjorts, nämligen Gravitas Omega. Likt de flesta andra män har Hans Denk tänkt på romarriket och inspirerats av den romerska dygden Gravitas - Vikt, värdighet, balans. Glasen saknar fot och balanserar liggande med en liten kula i ena änden och är mycket svåra att välta. De är 23cm höga och kupans volym är 960ml.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 90102 EAN: 793573619112
Världens tunnaste vinglas, med en sanslöst vacker design och hög klarhet. Det sammanfattar bra vad österrikiska Zalto har som adelsmärke. I sex generationer har familjeföretaget Zalto munblåst sina glas, och deras produkter har en sällan skådad lyxig känsla. Serien Denk`Art har döpts efter den österrikiska vinexperten Hans Denk, och de undersköna vinglasen har inspirerats av jordens lutningsvinklar, vilket bidrar till känslan av lätthet i dessa vinglas.
Zalto
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se