Guzzini

Vinställ, Cuvée, transparent – Guzzini

mj-17010000

Vinställ i transparent plast från italienska Guzzini. Kan byggas ihop med flera av samma för dig med högre vinförvaringsambitioner. Dimensioner: 32,4 cm bred / 16 cm djup / 18,2 cm hög   Guzzini skapades av Enrico Guzzini 1912. Företaget är nu inne på den fjärde generationen Guzzini. Många kreativa samarbeten med olika designers har passerat... Läs mer

549 kr

Uppskattad leverans 31 aug - 7 sep.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

549 kr

Vinställ i transparent plast från italienska Guzzini. Kan byggas ihop med flera av samma för dig med högre vinförvaringsambitioner.

Dimensioner:
32,4 cm bred / 16 cm djup / 18,2 cm hög

 

Guzzini skapades av Enrico Guzzini 1912. Företaget är nu inne på den fjärde generationen Guzzini. Många kreativa samarbeten med olika designers har passerat i Guzzinis lokaler. Fratelli Guzzini är ett av blott sex företag världen över som har certifikat av Italian Plastics Institute som markerar att deras plast är livsmedelsgodkänt. Plasten är fri från BPA (bisphenol A). Guzzinis tänk är att det ska vara ergonomiskt, återvinningsbart, praktiskt och diskmaskinsäker. Deras motto ”DESIGNED TO BE USED (AND RE-USED)”.