Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Vitamix Advance kanna, 2 liter - Vitamix Commercial

1284-23487
Färg:
Gul
Gul
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
   • 2 liters Advance Kanna med matchande lock (plugless – utan några lösa delar).
   • Finns i färgerna blå, gul, orange och lila.
   • Kompatibel med The Quiet One, Barboss och Drink Machine Advance.
   • Tillverkad av hållbar BPA-fri Eastman Tritan™ polykarbonatbehållare, med smidig droppfri pip som förbättrar upphällningen och minskar onödigt spill.
   • Kan inte diskas i maskin!

   Olika färger för ökad effektivitet

   nAnvänd separata färger för ingredienser som inte bör blandas ihop, som allergener eller dominanta smaker. Olika färger gör det lätt att urskilja kannorna för snabbare service.
 • Specifikationer
  • Färg: Blå, Gul, Lila, Orange
Detta är Vitamix professionella linje riktad mot restaurang och annan verksamhet.   Vitamix blenders tillhör de produkter vi på KitchenLab är extra stolta att få representera. Vi använder själva våra Vitamix-blenders dagligen och vi har fortfarande aldrig fått något annat än glada tillrop från de hundratals kunder som gjort den lite smärtsamma investering som det innebär att köpa en produkt som är så pass mycket dyrare än sina sämre konkurrenter. Det ofrånkomliga hål som uppkommer i plånboken glömmer du dock snabbt bort snabbt när du förstår hur överlägsen den är dina tidigare. Vi använder våra blenders till allt möjligt: att mala kryddor, göra currypasta, smoothies, majonnäs, förvandla gammalt bröd till ströbröd, att krossa is till margheritan,  blanda sockerkakssmet, mala mandelmjöl, finfördela muscovadososcker som klumpat sig, släta till vichysoisse. Vitamix har ett tydligt mål- att göra världens bästa blenders. Idag är det fjärde generationen som driver vidare företaget, och även om många skulle påstå att de har lyckats så fortsätter de ständigt att utveckla produkter och sikta uppåt, framåt.
Vitamix Commercial
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se