Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Vitamix XL - Vitamix

44595:-
1284-14492
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Vitamix XL är den allra största modellen från Vitamix - perfekt för restaurangen, juicebaren, baren eller dig med en riktigt stor familj eller släkt.

   Motorn i Vitamix XL är på hela 4,2 hästkrafter, vilket betyder att du utan problem kan mixa även de tuffaste ingredienserna och blandningarna, kallt som varmt. Den oöverträffade motorkapaciteten i kombination med kannan som rymmer hela 5,6 liter gör att du enkelt kan förbereda och tillaga riktigt stora kvantiteter på en och samma gång - enligt tillverkaren så många som 24 portioner åt gången.

   En mindre behållare om 2 liter följer med.

   Låg bänkprofil och löstagbar lockplugg gör det enkelt att lägga till fler ingredienser under beredningen.
 • Specifikationer
  • Sortering: Blenders
   Lev. artikelnummer: 10185
Detta är Vitamix professionella linje riktad mot restaurang och annan verksamhet.   Vitamix blenders tillhör de produkter vi på KitchenLab är extra stolta att få representera. Vi använder själva våra Vitamix-blenders dagligen och vi har fortfarande aldrig fått något annat än glada tillrop från de hundratals kunder som gjort den lite smärtsamma investering som det innebär att köpa en produkt som är så pass mycket dyrare än sina sämre konkurrenter. Det ofrånkomliga hål som uppkommer i plånboken glömmer du dock snabbt bort snabbt när du förstår hur överlägsen den är dina tidigare. Vi använder våra blenders till allt möjligt: att mala kryddor, göra currypasta, smoothies, majonnäs, förvandla gammalt bröd till ströbröd, att krossa is till margheritan,  blanda sockerkakssmet, mala mandelmjöl, finfördela muscovadososcker som klumpat sig, släta till vichysoisse. Vitamix har ett tydligt mål- att göra världens bästa blenders. Idag är det fjärde generationen som driver vidare företaget, och även om många skulle påstå att de har lyckats så fortsätter de ständigt att utveckla produkter och sikta uppåt, framåt.
Vitamix Commercial
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se