Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Vortex, Magnetisk omrörare med vakuum - 100% Chef

7195:-
1532-28382
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Vortex magnetiska omrörare är eller kan bli kreativa kockars bästa vän. Vortex är designad för att blanda alla tillsatser som används i avantgardistisk matlagning. Med hjälp av vakuum kan du nu få en helt slät sats utan det minsta spår av luftbubblor när du vispar i xantangummi eller ingredienser föratt göra sfärer.

   Gör emulsioner utan att tillsätta luft och skapa därmed "omöjliga" texturer. Gör juicer utan luftbubblor utan att förstöra din vakuummaskin.

   Den blandar effektivt kalciumlaktat, natriumalginat, xantangummi, gelatin, oljor, stabilisatorer och diverse molekylära ingredienser vid kalla temperaturer med mycket effektiv dispergering. Rekommenderas inte för användning med fruktpuréer med fiber, eller produkter som redan vispats i en massa luft. Du kommer att kunna skapa unika texturer utan ansträngning, från 0,5 - 1 liter produkt i en enda sats.

   Du skapar vacuum i Vortex med hjälp av extern utrustning, till exempel genom att ställa kärlet i en kammarvakuummaskin eller att sätta en vakuumpump på ventilen på locket.

   Vortex har flera hastigheter som justeras med ett vred och en maxkapacitet på 4500 rpm. Glaskärlet är tillverkat i borosilikat med en maxkapacitet på 1 liter.

   Storlek: 19 x 21 x 29 cm.

   OBS! Bör ej användas av den som har pacemaker eller hörapparat på grund av sin magnetism.

 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 20/0007
100% Chef delar inte bara hemstad med legendariska elBulli utan även sinnet för experimentell och kreativt kök. Vi är otroligt stolta och glada över att kunna erbjuda ett brett sortiment av de mest spännande och roliga redskap och specialutrustning du kan föreställa dig. Vare sig det är toppskärare för vaktelägg, verktyg för chokladskulpturer eller kupoler till rökpistol tillräckligt höga för att rymma ett cocktailglas så är det inga som helst problem tack vare 100% Chef!
100% Chef
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se