Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Zorbit (tapiokabaserat maltodextrin) - The Kitchen Lab

1429-16833
Vikt:
250 g
250 g 500 g
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Zorbit

   Zorbit (som även kallas N-Zorbit) är en maltodextrin som framställs ur stärkelsen från tapioka. Den har behandlas för att få låg densitet och brutits ned till ett fint pulver. Bevis på den låga densiteten är förpackningens storlek som, i jämförelse med de andra 250 g-produkter vi säljer, mer liknar en hink än en burk. Tack vare den låga densiteten och den stora kontaktytan passar det bra att göra torra pulver och pastor från oljor, fetter och andra vätskor. Det har en svagt sötande effekt och tillför inga kalorier.
   Användning

   Zorbit är ett väldigt finkornigt pulver som är lättlösligt i både kalla och varma vätskor. Om du blandar det med oljor (2 delar för varje del olja) blir det ett grövre pulver som lätt löses i vattenhaltiga vätskor. Det kan även blandas med fetter för att skapa torra pulver, såsom pulver av vit choklad för att sprinkla över desserter och tryfflar. Likaså utmärkt för att göra ätbar "jord" eller för att skapa pulver av olivolja som kan strös över sallader. Se på våra videos nedanför från vårt samarbete med Special Ingredients.
 • Specifikationer
  • Storlek: 250 g, 500 g
   Volym: 250 g, 500 g
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se