Cristel

Ångkokningsinsats, avtagbara handtag, Strate – Cristel

cr-CVUxxQL

Om ångkokningsinsats med avtagbart handtag från Cristel Ångkokningsinsats i rostfritt stål från Cristel’s serie Strate. Den passar alla kokkärl samma serien med liknande diameter, se information nedan. Vi säljer den i de tre storlekarna 14, 20 cm och 24 cm. Formen på de båda större insatserna är framtagen för att passa på kokkärl i flera... Läs mer

Nollställ

710 kr1 300 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

710 kr1 300 kr
Om ångkokningsinsats med avtagbart handtag från Cristel

Ångkokningsinsats i rostfritt stål från Cristel’s serie Strate. Den passar alla kokkärl samma serien med liknande diameter, se information nedan. Vi säljer den i de tre storlekarna 14, 20 cm och 24 cm. Formen på de båda större insatserna är framtagen för att passa på kokkärl i flera storlekar. Du hittar kastrullerna här.

Den som är 14 cm passar endast till 1-literskastrullen som är 14 cm i diameter.
Den som är 20 cm passar kastrullerna som är 16, 18 och 20 cm.
Den som är 24 cm passar kastrullerna som är 20, 22 och 24 cm.

Om du vill ha en ångkokningsinsats från serien Mutine med fastgjutna handtag – klicka här. Handtag säljes separat.

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.