Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Anova Precision® Cooker Nano 3.0 - Sous Vide-Cirkulator

1799:-
 • Ny modell 2024 - Anova Nano 3.0
2075-20125
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 9 st
 • Butik Stockholm 9 st
 • Butik Malmö 4 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • På KitchenLab är vi stolta att i början på 2016 ha varit det första företag utanför USA att få förtroendet att sälja Anova och det är med stor glädje vi nu kan erbjuda den minsta och mest prisvärda modell som företaget har skapat.


   Som bekant kommer de bästa sakerna i små paket, och nya Anova Nano är inget undantag. Nano gör det enkelt att uppnå stjärnkrogs-nivå på måltiderna. Uppkopplad med Bluetooth (BLE 4.2) kan du med ett knapptryck i din mobil både laga och övervaka processen från alla rum i hemmet. Anovas förträffliga app (finns för både IOS och Android) får du i din telefon dessutom tusentals inspirerande recept.

   Vet du skillnaden mellan rare och medium rare?  Det gör vi: den är 3° C.

   Anovas kärlek till precision har bidragit till att Nano tillagar din mat med en noggrannhet om 0,1° C. Man undrar egentligen varför vi så länge har stått ut med ugnars dåliga precision…


   Det nätta formatet - Nanon är 33 cm lång och väger 0,7 kg - gör att den lätt kan stuvas undan i en låda eller ett skåp när den inte används.


   Tekniska data:

   Effekt: 750W

   Temperaturintervall: 0-92° C

   Precision ±0,1° C

   Vattenflöde: 8 liter/minut

   Lägsta vattennivå: 65mm

   Högsta vattennivå: 153 mm

   Vattentät enligt IPX7

   Längd: 325 mm

   Vikt: 0,7 kg

    

   (Bilden på cirkulatorn visar 130 fahrenheit, dvs ca 54 grader.)
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: AN425-EU00 EAN: 851607006427
Anova Culinary grundades 2013 i San Francisco av Stephen Svajian, Jeff Wu och Natalie Vaughn och på KitchenLab var vi stolta som ja, Coq-au-vins, när vi i början av 2016 blev första företag utanför USA att få förtroendet att sälja Anovas produkter.Den revolution inom matlagningskonsten som stavas Sous Vide (och uttalas [soovidd]) hade aldrig få samma genomslag om det inte hade funnits förstklassiga produkter till överkomliga priser samt inspirerande och väl genomtänkta recept. Plötsligt hade alla både råd, lust och möjlighet att laga mat som proffs!  Anovas succé var så dramatisk och deras produkter så uppskattade att Electrolux valde att köpa företaget för  250 miljoner USD i början av 2017.Nu, när Anova Culinary lanserat ett nytt knippe smarta cirkulatorer och andra tillbehör är vi återigen glada att kunna förmedla dem till våra kunder!
Anova
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se