Cristel

Avtagbart avlångt handtag, Mutine – Cristel

cr-PMAx

Om Avtagbart handtag från Cristel Ett avtagbart handtag till Cristel’s Mutine-serie i den osmältbara plasten bakelit. Vi har dem i elva olika färger – vit, lime, brun, svart, gul, orange, grå, blå, lavendel, svartvinbärlila och hallonröd. De är gjorda för Mutine-serien med avtagbara handtag, men de fungerar lika bra till andra Cristel-serier med avtagbara handtag.... Read more

Nollställ

230 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

230 kr
Ej i lager

Om Avtagbart handtag från Cristel

Ett avtagbart handtag till Cristel’s Mutine-serie i den osmältbara plasten bakelit. Vi har dem i elva olika färger – vit, lime, brun, svart, gul, orange, grå, blå, lavendel, svartvinbärlila och hallonröd. De är gjorda för Mutine-serien med avtagbara handtag, men de fungerar lika bra till andra Cristel-serier med avtagbara handtag.

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.

Du gillar kanske också…