Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Avtagbart avlångt handtag, Mutine - Cristel

1155-16567
Handtag:
Blå
Blå Grå Gul Hallon Lavendel Lime Mullvadsbrun Orange Svart Svartvinbär Vit
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-410 95 200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Avtagbart handtag från Cristel

   Ett avtagbart handtag till Cristel's Mutine-serie i den osmältbara plasten bakelit. Vi har dem i elva olika färger - vit, lime, brun, svart, gul, orange, grå, blå, lavendel, svartvinbärlila och hallonröd. De är gjorda för Mutine-serien med avtagbara handtag, men de fungerar lika bra till andra Cristel-serier med avtagbara handtag.
   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.

 • Specifikationer
  • Handtag: Blå, Grå, Gul, Hallon, Lavendel, Lime, Mullvadsbrun, Orange, Svart, Svartvinbär, Vit
   Lev. artikelnummer: PMAx
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in