Microplane

Fyrsidigt boxrivjärn – Microplane

ha-34006

Om Boxrivjärnet från Microplane Praktisk fyrsidigt boxrivjärn med tre av Microplanes allra populäraste rivjärn: det klassiska zestjärnet (som är löstagbart), en sida med mediumstorlek och en med grov. Den fjärde sidan består av en fixerad mandolin. Med de boxen får du enkelt tillgång till alla typer av rivbegär du kan tänkas behöva.   Om Microplane... Läs mer

550 kr

Uppskattad leverans 26 feb - 5 mar.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

550 kr
Om Boxrivjärnet från Microplane

Praktisk fyrsidigt boxrivjärn med tre av Microplanes allra populäraste rivjärn: det klassiska zestjärnet (som är löstagbart), en sida med mediumstorlek och en med grov. Den fjärde sidan består av en fixerad mandolin. Med de boxen får du enkelt tillgång till alla typer av rivbegär du kan tänkas behöva.

 

Om Microplane

Det amerikanska företaget Microplane sätter standarden när det kommer till premiumrivjärn. Av många kockar och konditorer världen över är det sett som det givna valet. Vi på KitchenLab använder våra varje gång det är något som behöver rivas, zestas eller hyvlas. Med ett järn från Microplane river du det mesta och bladen håller skärpan fantastiskt länge. Rivjärnen består av små rakbladsvassa kanter som är etsade, snarare än stansade som traditionella rivjärn är.

Att etsade blad fungerar så bra i köket upptäckte en kanadensisk kvinna 1994, när hon när hon skulle baka apelsinpaj. I frustration över hur dåligt det gick med rivjärnet snodde åt sig makens rasp från dåvarande byggvarumärket Microplane. Som ni förstår sadlade de snabbt om och är nu ett älskat redskap i kök världen över.

Skärpan gör att deras skärresistenta handske fortsätter att vara en poplärar produkt hos oss. Du hittar den här.