Charcuterie: From Scratch av Tim Hayward är en praktisk handbok full av recept, tekniker och allt du behöver veta för att förädla och bevara kött och göra charkuterier från grunden. Att konservera och stånka hemma är mycket lättare än du tror, och den här boken förklarar hur det går till. Tim Hayward går igenom allt grundligt och lär ut allt från basprinciperna för charkuterier som betydelsen av salthalt, temperatur, fuktighet och tid till alla klassiska tekniker för härdning och saltning, torkning och konservering. Med tydliga instruktioner och bilder förklaras processen steg för steg och du lär dig vad som fungerar och varför. Då boken är fullproppad av idiotsäkra recept kommer du snart att bemästra en massa gott som paté, pastrami, rökning av bacon, saltbiff, Corned Beef, Confiterad anka och mer. Bokan är fullpackad med användbar och tillgänglig information med fokus på att lära sig hantverket från grunden.
Vikt: 0,29 kg
Mått 14 × 1,1 × 19 cm
Format: Pocket
Antal sidor: 176
Språk: Engelska
ISBN: 9781787138155