Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Charcuterie: From Scratch - Tim Hayward

149:-
1987-26264
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
  • Webblager 2 st
  • Butik Stockholm 2 st
  • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Charcuterie: From Scratch av Tim Hayward är en praktisk handbok full av recept, tekniker och allt du behöver veta för att förädla och bevara kött och göra charkuterier från grunden. Att konservera och stånka hemma är mycket lättare än du tror, ​​och den här boken förklarar hur det går till. Tim Hayward går igenom allt grundligt och lär ut allt från basprinciperna för charkuterier som betydelsen av salthalt, temperatur, fuktighet och tid till alla klassiska tekniker för härdning och saltning, torkning och konservering. Med tydliga instruktioner och bilder förklaras processen steg för steg och du lär dig vad som fungerar och varför. Då boken är fullproppad av idiotsäkra recept kommer du snart att bemästra en massa gott som paté, pastrami, rökning av bacon, saltbiff, Corned Beef, Confiterad anka och mer. Bokan är fullpackad med användbar och tillgänglig information med fokus på att lära sig hantverket från grunden.


      Vikt: 0,29 kg
      Mått 14 × 1,1 × 19 cm
      Format: Pocket
      Antal sidor: 176
      Språk: Engelska
      ISBN: 9781787138155

  • Specifikationer
    • Lev. artikelnummer: 9781787138155 EAN: 9781787138155
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se