Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Where Chefs Eat, A Guide to Chefs Favourite Restaurants

240:-
1399-14478
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Glöm de där gamla dammiga restaurangguiderna som har satts samman av mystiska, hemliga experter - Where Chefs Eat är en modern, fräsch guide gjord av riktiga experter: 600 kockar har valt ut sina favoritrestauranger världens över, vilket har resulterat i en samling på 3200 restauranger i fler än 70 länder - här ryms alltifrån små hål i väggen till finkrogar och allt däremellan.

   Bland kockarna som har bidragit med sina favoritrestauranger hittar du bland annat René Redzepi, David Chang, Jason Atherton, Shannon Bennett, Helena Rizzo, Massimo Borruta och Yotam Ottolenghi.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9780714865416 EAN: 9780714875651
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se