Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Eating with the chefs av Per-Anders Jörgensen

495:-
1399-13736
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Laga familjemiddagar som de gör på några av världens allra främsta restauranger! I Eating with the chefs besöker Per-Anders Jörgensen några av världens topprestauranger för att se hur de äter middag ihop - bland annat får vi följa med bakom kulisserna hos danska Noma, parisiska Le Chateaubriand, amerikanska trestjärniga restaurangen The French Laundry och el Cellar de Can Roca - världens just nu bästa restaurang.

   Recepten är såklart fantastiska, men Per-Anders Jörgensens bilder är minst lika fantastiska - boken passar lika bra att bara bläddra i som inspirationskälla till matlagning.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9780714865812 EAN: 9780714865812
Vi kan inte nog bedyra hur mycket vi älskar Phaidon. De var från början ett österrikiskt förlag grundat 1923 som specialiserade sig på titlar inom filosofi, men fick av det politiska läget som rådde i regionen (det var ett världskrig och en massa annat stök) flytta till England där de är baserade än idag och har breddat till bland annat konst, arkitektur, mode, design och mat. De allra mest inflytelserika kockarna i världen ger ut sina titlar på Phaidon och böckerna har alltid en otroligt välarbetat layout och fantastiska foton. Hittills har vi inte sett en enda titel som vi någonsin skulle vilja vara utan och vi rekommenderar er alla att skaffa en till bokhylla och gå loss rejält bland deras fantastiska böcker!
Phaidon
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se