SousVideTools

The Control °Freak™ Induktionshäll

svt-ControlFreak

Induktionssystemet Control ° Freak ™ är det första i sitt slag för att exakt mäta, ställa in och hålla 397 olika tillagningstemperaturer mellan 30 ° – 252 ° C. Det unika realtidsuppdaterade sensorsystemet använder en glas-sensor för att mäta yt-temperaturen på kokkärlets undersida. samtidigt som en  Sond Control ™ ger data om temperaturen på de vätskor som är... Läs mer

20 500 kr

Ej i lager; Uppskattad leverans inom 5 - 12 dagar.

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Induktionssystemet Control ° Freak ™ är det första i sitt slag för att exakt mäta, ställa in och hålla 397 olika tillagningstemperaturer mellan 30 ° – 252 ° C. Det unika realtidsuppdaterade sensorsystemet använder en glas-sensor för att mäta yt-temperaturen på kokkärlets undersida. samtidigt som en  Sond Control ™ ger data om temperaturen på de vätskor som är inuti kärlet. Intensitetsfunktionen ger otrolig kontroll över uppvärmningen till den inställda temperaturen. En lagringsfunktion lagrar ofta använda anpassade temperaturprofiler och gör dem tillgängliga med enkel knapptryckning.

Thomas Keller säger så här om the Control Freak™

”Innovatörerna på Breville® och PolyScience® har höjt ribban för induktionsmatlagning med Control ° Freak ™. Vi har använt det dagligen i prov- köket på The French Laundry och det har utfört det felfritt; bättre än någon induktionssystem vi har använt hittills.”

Du gillar kanske också…