Cristel

Crêpespanna, Castel’Pro – Cristel

cr-CR28CPFAE

Om Castel’Pro från Cristel Castel’Pro från Cristel är en serie kokkärl anpassade för proffs. Bottenytan i de här stekpannan är utvecklad för optimal upphettning och värmefördelning med fem lager av aluminum och stål. De är i genomgående hög kvalitet och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Den här stekpannan är framtagen för pannkakor och... Läs mer

890 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 10 st
Stockholmsbutik 10 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om Castel’Pro från Cristel

Castel’Pro från Cristel är en serie kokkärl anpassade för proffs. Bottenytan i de här stekpannan är utvecklad för optimal upphettning och värmefördelning med fem lager av aluminum och stål. De är i genomgående hög kvalitet och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år.

Den här stekpannan är framtagen för pannkakor och crêpes med bra värmefördelning och högkvalitativ giftfri non stick-beläggning.

Fond Cookway crêpière

Dimensioner
Ø 28 cm / 51 cm lång / 6,5 cm hög / Ø 21 cm i bottendiameter / 1130 gram

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanerat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.

Du gillar kanske också…