Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Dionysos-paket: Coravin Timeless Three + / Riedel Ultra-karaff

4098:-
1317-26954Antal:

Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • För den initierade vinälskaren eller Dionysosdyrkaren som både vill kunna köra ett glas vin från en flaska eller lufta en tillknäppt flaska Spätburgunder med stil har vi satt ihop ett förstklassigt paket.

    

   Coravin behöver vid det här laget knappast någon närmare presentation, men om det ändå behövs är det det smarta vintillbehör som gör det möjligt att hälla upp ett glas vin utan att rycka korken. Med hjälp av trycket från argongaskaplsar och en tunn tunn nål igenom korken fyller du smidigt ett glas medan korken sedan stänger sig utan att behöva utsättas för syre och åldras. Med Timeless Three + får du dessutom två gaskapslar, två skruvkorkar (om du t.ex. är modig nog att dricka vin från nya världen) och en aerator som luftar vinet du häller upp i glaset.

    

   Ibland är det ändå läge att öppna en hel flaska och då är det sällan onödigt att lufta vinet rejält. För dessa tillfällen behövs en snygg karaff från Riedel, och varför inte då den tjusiga Ultra som är munblåst av en trevlig och välartikulerad Österrikare? Den rymmer 123cl vilket betyder att en flaska får rejält med luftning. Designen är dessutom vid vilket ger vinet bra kontaktyta med luften.

    

   Med detta paket har du alltså täckt alla vinserveringstillfällen som uppstår, både det enskilda glaset och den sociala tillställningen. Bägge dessutom med förstklassig snits!
 • Specifikationer
Coravin låter dig dricka vin utan att exponera det som är kvar i flaskan för syre. Systemets genialiska metod bygger på att en tunn nål penetrerar korken på vinflaskan. När du trycker på modulens knapp injiceras argon – en lukt- och smakfri ädelgas som inte reagerar med andra ämnen - i flaskan. Introduktionen av argonet skapar ett övertryck, och när knappen åter släpps rinner vin ut genom nålen och ner i ditt glas. När nålen sedan dras ut återförsluts det lilla hål som skapades av nålen automatiskt av korkens naturliga elasticitet. Argonet som ligger kvar i flaskan kommer inte på något sätt att påverka vinet även om det skulle ta flera år innan du vill avnjuta nästa glas.
Coravin
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se