Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Easy Binder - The Kitchen Lab

1429-17994
Vikt:
100 g
100 g
Lagerstatus
  • Webblager 0 st
  • Butik Stockholm 0 st
  • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
  • Produktbeskrivning
    • Easy Binder är ett naturligt, veganskt bindemedel. Idealisk för användning i en mängd olika söta och salta applikationer, inklusive veganska hamburgare, grönsaksterriner och kött- och fiskformationer. Det kan ge struktur åt många olika produkter och binder allt, inklusive kött, fisk, grönsaker, frukt, ost eller en blandning av olika produkter. Lätt att använda och löslig i kalla satser. De färdiga produkterna kan skivas, frysas och tillagas utan att förlora sin form eller konsistens.

      Användning:
      1. Tillsätt Easy Binder till kallt vatten (se medföljande recepthäfte för dosering om mängden Easy Binder och kallt vatten som ska användas för olika applikationer eller besök: www.modernrecipes.co.uk/easybinder).
      2. Använd en stavmixer och mixa Easy Binder och det kalla vattnet i några sekunder tills det är väl blandat.
      3. Blanda alla dina ingredienser och Easy Binder-lösningen med antingen en matberedare eller för hand i en stor skål med en spatel i 2-5 minuter tills det är väl blandat.
      4. Nu kan du antingen fylla massan i formar och se till att varje form är full och kompakt utan luftbubblor, eller så kan du vakuumpacka för att ta bort luft. Alternativt kan du forma och komprimera för hand och linda sedan in tätt i matfilm.
      5. Ställ in i ett kylskåp (2-5ºC), i mellan 8 och 24 timmar för att reaktionen ska slutföras. När produktens struktur är klar kan den frysas, skivas, tillagas etc

      Ingredienser: Natriumalginat E401(Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel) Kalciumsulfat E516 (Övriga tillsatser) Natriumtrifosfat E451i (Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel) Natriumdifosfat E450iii (Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel)
      Förvaring: Förvaras torrt, svalt och inte i direkt solljus. Använd inom 6 månader efter öppnandet.
      Näringsvärde per 100g: Energi: 523Kj, 125kCal, Fett: 0g, Kolhydrat: 32g, Varav sockerarter: 3g, Protein: 0g, Natrium: 26,5g.



      Behöver du större förpackning för livsmedelsproduktion? Kontakta oss så löser vi det!
  • Specifikationer
The Kitchen Lab har i över tio år levererat utrustning till såväl stjärnkockar som entusiastiska amatörer. Sortimentethar alltid drivits av funktion och kvalitet och därför är vi extra stolta över att kunna leverera ingredienser för molekylär matlagning i eget namn.
The Kitchen Lab
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se