Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Espressoblandning 6-1 - Piansa

1636-22226
Storlek:
1 kilo
1 kilo 250 gram
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • 6-1 är en espressoblandning med fem olika bönor, alla arabica. Kaffet är rostat och blandat av Caffè Piansa i Florens.

   Smak: nElegant mellanrostad espressoblandning med låg syra, subtila toner av röda blodapelsiner och mandarinerEftersmak:
   Lätta toner av choklad och fudgeInnehåll:
   Brasil Pulpy Natural nCosta Rica SHB nGuatemala SHB nIndian Plantation AA nColombia ExcelsiorOm Caffè Piansa nCaffè Piansa är ett mikrorosteri i Florens, Italien som jobbar uteslutande med specialkaffe. Det är en nära samarbetspartner till oss och i Malmöbutiken står hyllorna alltid fulla med hela sortimentet. De kommer från den klassiska italienska skolan med espresso, men har dragits åt det moderna skandinaviska hållet. Deras espressokaffen är med italienska mått mätt ljusare rostat och mer nyanserade och eleganta än de stora konventionella italienska rosterierna. Dessutom har vi tillsammans med dem tagit fram några single origin ljusrostade bryggkaffen som vi tycker har blivit riktigt bra! n nAllt kaffe levereras som hela bönor. Allt kaffe är lokalt sortiment i Malmöbutiken och finns nästan alltid hemma där.
 • Specifikationer
  • Storlek: 1 kilo, 250 gram
Caffè Piansa är ett mikrorosteri i Florens, Italien som jobbar uteslutande med specialkaffe. Det är en nära samarbetspartner till oss och i Malmöbutiken står hyllorna alltid fulla med hela sortimentet. De kommer från den klassiska italienska skolan med espresso, men har dragits åt det moderna skandinaviska hållet. Deras espressokaffen är med italienska mått mätt ljusare rostat och mer nyanserade och eleganta än de stora konventionella italienska rosterierna. Dessutom har vi tillsammans med dem tagit fram några single origin ljusrostade bryggkaffen som vi tycker har blivit riktigt bra!
Caffè Piansa
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se