Coravin

Extranålar – Coravin

2076-16793

Om Extranålar från Coravin Här hittar du Coravins uppsättning av extranålar till sina vinsystem. Alla är i gjorda i rostfritt stål och har en teflonbeläggning – vilket gör dem tåliga men också enkla att använda till de hundratal upphällningar som de kommer klara av. Alla nålar är kompatibla med alla Coravin vinsystem – Coravin Model Eight, Coravin Model... Läs mer

319 kr719 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 500

star paper

365 dagars öppet köp

319 kr719 kr
Om Extranålar från Coravin

Här hittar du Coravins uppsättning av extranålar till sina vinsystem. Alla är i gjorda i rostfritt stål och har en teflonbeläggning – vilket gör dem tåliga men också enkla att använda till de hundratal upphällningar som de kommer klara av. Alla nålar är kompatibla med alla Coravin vinsystem – Coravin Model Eight, Coravin Model One, Coravin Model Two, Coravin Model Two Elite.

Jämförelse
Specifikation Extrasnabb nål Standardnål Vintagenål Premiumnål
Ventil 15.5 16.5 18 16.5
Längd 8.9 cm 9.14 cm 9.14 cm 9.14 cm
Färg på bandet Röd Svart Silver Guld
Material Rostfritt stål med teflonbeläggning Rostfritt stål med teflonbeläggning Rostfritt stål med teflonbeläggning Rostfritt stål med teflonbeläggning
När ska den användas? Om du vill ha snabbare servering och korken är i gott skick Denna nålen passar de flesta situationer och flaskor. Det är samma nål som du har fått med din Coravin Om du häller upp ett  vin av en äldre vintageflaska eller om korkens kvalité är sådär. Ger en bättre upphällning än originalnålen och minimerar potentiella korkrester i vinet.
Snabbhet 19 till 25 sekunder (ca 24% snabbare än en standardnålen) 25 – 29 sekunder vilket är 20 % snabbare än den tidigare standardmodellen. 53 till 57 sekunder vilket är 40% långsammare än standardnålen 25-29 sekunder.