Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Extranålar - Coravin

2076-16793
Varianter:
Extra snabb
Extra snabb Kit med tre nålar Premium Standard Vintage
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Extranålar från Coravin

   Här hittar du Coravins uppsättning av extranålar till sina vinsystem. Alla är i gjorda i rostfritt stål och har en teflonbeläggning - vilket gör dem tåliga men också enkla att använda till de hundratal upphällningar som de kommer klara av. Alla nålar är kompatibla med alla Coravin vinsystem - Coravin Model Eight, Coravin Model One, Coravin Model Two, Coravin Model Two Elite.
   Jämförelse

   SpecifikationExtrasnabb nålStandardnålVintagenålPremiumnål
   Ventil15.516.51816.5
   Längd8.9 cm9.14 cm9.14 cm9.14 cm
   Färg på bandetRödSvartSilverGuld
   MaterialRostfritt stål med teflonbeläggningRostfritt stål med teflonbeläggningRostfritt stål med teflonbeläggningRostfritt stål med teflonbeläggning
   När ska den användas?Om du vill ha snabbare servering och korken är i gott skickDenna nålen passar de flesta situationer och flaskor. Det är samma nål som du har fått med din CoravinOm du häller upp ett  vin av en äldre vintageflaska eller om korkens kvalité är sådär.Ger en bättre upphällning än originalnålen och minimerar potentiella korkrester i vinet.
   Snabbhet19 till 25 sekunder (ca 24% snabbare än en standardnålen)25 - 29 sekunder vilket är 20 % snabbare än den tidigare standardmodellen.53 till 57 sekunder vilket är 40% långsammare än standardnålen25-29 sekunder.
 • Specifikationer
  • Varianter: Extra snabb, Kit med tre nålar, Premium, Standard, Vintage
Coravin låter dig dricka vin utan att exponera det som är kvar i flaskan för syre. Systemets genialiska metod bygger på att en tunn nål penetrerar korken på vinflaskan. När du trycker på modulens knapp injiceras argon – en lukt- och smakfri ädelgas som inte reagerar med andra ämnen - i flaskan. Introduktionen av argonet skapar ett övertryck, och när knappen åter släpps rinner vin ut genom nålen och ner i ditt glas. När nålen sedan dras ut återförsluts det lilla hål som skapades av nålen automatiskt av korkens naturliga elasticitet. Argonet som ligger kvar i flaskan kommer inte på något sätt att påverka vinet även om det skulle ta flera år innan du vill avnjuta nästa glas.
Coravin
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se