Cristel

Fondue-set – Cristel

cr-fonduexx_var

Fondue-set i borstat stål från Cristel som säljs med olika variationer på kastruller – eller bara stället för sig. Stället kan bli helt isärtaget för enkel förvaring. Levereras med fodral, 6 st fonduegafflar och en gel för att driva lågan. Dimensioner på stället: 26 cm lång / 10 cm hög / 20 cm bred / 1320... Läs mer

Nollställ

1 300 kr2 780 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Fondue-set i borstat stål från Cristel som säljs med olika variationer på kastruller – eller bara stället för sig. Stället kan bli helt isärtaget för enkel förvaring. Levereras med fodral, 6 st fonduegafflar och en gel för att driva lågan.

Dimensioner på stället:
26 cm lång / 10 cm hög / 20 cm bred / 1320 gram

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanerat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.