Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Glaslock, 1826 - Cristel

 • Cristels nya serie
 • 200 år gammal design som håller minst 200 år till!
 • Helt och hållet tillverkad i Frankrike
 • Prisvärd toppkvalitet
1155-28696
Diameter:
16 cm
16 cm 18 cm 20 cm 24 cm
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Glaslock med detaljer i rostfritt stål tillverkad i trakterna kring Fesches-le-Châtel i östra Frankrike.

   På Cristels egen fabrik hanteras inte glas, de tillverkas istället i en annan fabrik på cykelavstånd i Franche-Comté. Locken har rostfria detaljer och tål ugnsvärme upp till 220°C. Passar alla Cristels kokkärl med rätt diameter, men gör sig allra snyggast på serien 1826.

   Tål ugn och diskmaskin.

   Den lätt konsika formen på kokkärlen i serien 1826 går tillbaka till designen av världens allra första kastrull (till skillnad från de större grytor som använts fram tills dess som inte var helt ändamålsenliga till att göra bechamel, bryna smör, koka ärtor eller värma ersättning). Denna tillverkades år 1826 på samma plats där Cristels fabrik idag tillverkar sina kokkärl. Hela serien 1826 är inspirerad av de allra första kastrullerna världen fick se. 200 år gammal design och är tillverkade för att hålla i minst 200 år till. Kokkärlen är helt och hållet tillverkade i Frankrike av till största delen återvunnet material, och är 100% återvinningsbara om du av någon oförklarlig anledning skulle göra dig av med dem.
 • Specifikationer
  • Diameter: 16 cm, 18 cm, 20 cm, 24 cm
   Material: Glas
   Material på handtag: Rostfritt stål
   Serie: 1826
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se