Cristel

Glasskopa, POC – Cristel

cr-tcacg

Glasskopa i rostfritt stål i serien POC från Cristel. POC står för ‘petits outils de cuisine’ och det är just en serie med små köksredskap. Glasskopan är 20 cm lång och skeden är 5.5 cm i diameter. Om Cristel Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel –... Läs mer

210 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 7 st
Stockholmsbutik 7 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Glasskopa i rostfritt stål i serien POC från Cristel. POC står för ‘petits outils de cuisine’ och det är just en serie med små köksredskap. Glasskopan är 20 cm lång och skeden är 5.5 cm i diameter.

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.