Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Rivjärn, Gourmet Slicer - Microplane

399:-
1316-16530
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Gourmet Slicer

   Gourmet Slicer från Microplane är en lättanvänd mandolin som du snabbt och enkelt skär dina råvaror till 2 mm tjocka skivor med. Med minimal ansträning får du väldigt bra resultat. Lika stora skivor varje gång vilket leder till mer jämnt tillagad mat och snygg presentation. Du behöver inte något annat -  det är bara att skiva direkt ner i en bunke eller i en ugnsform. Den är gjord i högkvalitativt rostfritt stål i USA och håller skärpan i flera år av kontinuerligt användande. Ett mjukt, ergonomiskt handtag och en kant i 'non slip'-material gör den stabil och enkel att använda.

   Då man lätt riskerar sina fingertoppars form när man använder den här, rekommenderar vi att du köper en släde eller en skärresistent handske. En relativt billig fingerförsäkring.

   Bredd: 7.5 cm
   Om Microplane

   Det amerikanska företaget Microplane sätter standarden när det kommer till premiumrivjärn. Av många kockar och konditorer världen över är det sett som det givna valet. Vi på KitchenLab använder våra varje gång det är något som behöver rivas, zestas eller hyvlas. Med ett järn från Microplane river du det mesta och bladen håller skärpan fantastiskt länge. Rivjärnen består av små rakbladsvassa kanter som är etsade, snarare än stansade som traditionella rivjärn är.

   Att etsade blad fungerar så bra i köket upptäckte en kanadensisk kvinna 1994, när hon när hon skulle baka apelsinpaj. I frustration över hur dåligt det gick med rivjärnet snodde åt sig makens rasp från dåvarande byggvarumärket Microplane. Som ni förstår sadlade de snabbt om och är nu ett älskat redskap i kök världen över.

   Skärpan gör att deras skärresistenta handske fortsätter att vara en poplärar produkt hos oss. Du hittar den här.
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 45044 EAN: 0098399450445
Det amerikanska företaget Microplane sätter standarden när det kommer till premiumrivjärn. Av många kockar och konditorer världen över är det sett som det givna valet. Vi på KitchenLab använder våra varje gång det är något som behöver rivas, zestas eller hyvlas. Med ett järn från Microplane river du det mesta och bladen håller skärpan fantastiskt länge. Rivjärnen består av små rakbladsvassa kanter som är etsade, snarare än stansade som traditionella rivjärn är. Att etsade blad fungerar så bra i köket upptäckte en kanadensisk kvinna 1994, när hon när hon skulle baka apelsinpaj. I frustration över hur dåligt det gick med rivjärnet snodde åt sig makens rasp från dåvarande byggvarumärket Microplane. Som ni nog kan gissa sadlade de snabbt om och är nu ett älskat redskap i kök världen över.
Microplane
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se