Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Kittel med lock i rostfritt stål, CastelPro - Cristel

1155-19875
Diameter:
22 cm
22 cm 24 cm 26 cm
Lagerstatus
 • Webblager 0 st
 • Butik Stockholm 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Castel’Pro från Cristel

   Castel’Pro från Cristel är en serie kokkärl anpassade för proffs. Bottenytan i de här grytorna är utvecklade för optimal upphettning och värmefördelning med fem lager av aluminum och stål. De är i genomgående hög kvalitet och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år.

   Formen på kanten är rundad för att göra upphällning enklare. Handtagen är fastgjutna och utformat för att inte minska påfrestningen på kroppen vid lång användning.

   Storleksguide:

   22 cm Ø / volym 7,2 liter / höjd 24 cm
   24 cm Ø / volym 9,4 liter / höjd 21 cm
   26 cm Ø / volym 12,5 liter / höjd 23,5 cm
   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel - nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.
 • Specifikationer
  • Diameter: 22 cm, 24 cm, 26 cm
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se