Cristel

Hög gryta, Fixed Strate – Cristel

cr-MxSF_var

Om hög gryta från Cristel Rostfria och högkvalitativa grytor från Cristel som är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. De här är från deras serie Fixed Strate. Vi har den i två olika storlekar – 22, 24 cm. Själva grytan är gjord i 18/10 rostfritt stål med ett lager... Läs mer

Nollställ

2 180 kr2 270 kr

fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om hög gryta från Cristel

Rostfria och högkvalitativa grytor från Cristel som är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. De här är från deras serie Fixed Strate. Vi har den i två olika storlekar – 22, 24 cm. Själva grytan är gjord i 18/10 rostfritt stål med ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis. Locket är i härdat glas med ett handtag i rostfritt stål som går att fälla ihop.

Storleksguide:
22 cm Ø / 7,2 liter / 20 cm hög
24 cm Ø / 9.4 liter / 21.5 cm hög

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.