Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Holy Smoke BBQ : ingen rök utan kött - Johan Fritzell & Johan Åkerberg

230:-
1355-15680
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 1 st
 • Butik Stockholm 1 st
 • Butik Malmö 1 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Från förlagets hemsida:

   Brisket, ribs och pulled pork – När du för första gången smakar äkta amerikansk BBQ är det lätt att förstå varför människor vallfärdar till de platser där den långsamma rökningen tas på största allvar. Sen några år tillbaka behöver du dock inte ta dig till ett shack i Texas för en köttbit rökt low-and-slow; först ut i Sverige var Holy Smoke BBQ i Bräcke utanför Höganäs som nu samlat sitt kunnande för alla som vill lära sig vad som krävs för en fullvärdig BBQ-måltid.


   Här hittar du tipsen för att välja rätt smoker, teorin bakom rökningen, träslagen, elden och köttet - och inte minst recepten på Holy Smokes omtyckta BBQ-rätter, inklusive alla sides och såser som hör till. Bland recepten finns både urklassisk Texas Style BBQ och mer moderna egna tolkningar. Författarna tar dig också med på en roadtrip till ett 20-tal av USA:s absolut bästa BBQ-restauranger.


   Johan Fritzell är hemmarökaren som efter en 40-årskris köpte en jättesmoker, utan någon egentlig plan. Ett infall som mynnade ut i det som idag är Holy Smoke BBQ. Vapendragaren Johan Åkerberg är kock utbildad på Restauranghögskolan i Grythyttan och författare till ett par prisbelönta matböcker, bland annat Rök (2015).


   Antal sidor: 219

   Format: Inbunden
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 9789127150492 EAN: 9789127150492
Bonnier Fakta är Sveriges ledande illustrerade fackboksförlag. Förlaget vill ge ut unika böcker som berör, möter behov, ger ny kunskap och skapar ha-begär. Bonniers utgivning spänner över ämnen som du känner igen – mat och dryck, hälsa och träning, mode och skönhet, föräldraskap, trädgård och natur, kultur och biografier. Bokens form och känsla är en viktig del i utgivningen. En bok från Bonnier ska vara en gåva, ett ting som får vara framme, bli en del av hemmet.
Bonnier Fakta
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se