Institut Paul Bocuse Gastronomique

am-9780600634171

En perfekt guide för den professionelle kocken i träning, och för den entusiastiske amatören. En bok full av illustrationer i en steg- för-steg manual som täcker allt inom förberedelser, lagning och servering av fine dining. Boken går igenom över 250 grundtekniker med knivskarpa steg-för-steg fotografier. Dessa tekniker förs sedan in i praktiken med 70 klassiska... Läs mer

750 kr

Slut i lager; restnoterad till och med 2021-04-15.

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

750 kr

En perfekt guide för den professionelle kocken i träning, och för den entusiastiske amatören. En bok full av illustrationer i en steg- för-steg manual som täcker allt inom förberedelser, lagning och servering av fine dining.

Boken går igenom över 250 grundtekniker med knivskarpa steg-för-steg fotografier. Dessa tekniker förs sedan in i praktiken med 70 klassiska och moderna recept framtagna av kockar. Med över 1800 bilder blir detta en fantastisk referensbok för alla seriösa kockar, både professionella och amatörer.

Inbunden, 720 sidor

Boken är skriven på engelska