Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Japansk Sushiskärbräda - Hasegawa

1450-28572
Storlek:
34 x 23 cm
34 x 23 cm 120 x 45 cm 36 x 20 cm 41 x 23 cm 44 x 29 cm 60 x 30 cm 80 x 35 cm 90 x 40 cm
Lagerstatus
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • En fantastisk kniv är värd en fantastisk skärbräda!
   Många lägger mycket omsorg och pengar på sin kniv och använder sedan en alldeles för hård skärbräda som sliter ner kniven på ett ögonblick. Hasegawas skärbrädor i plast är mjuka och skonsamma för kniven och du kan jobba utan att vara orolig. Ni är säkert många som känner igen den gula japanska skärbrädan. Det är den här!

   Detta är dessutom en mjuk plastskärbräda som kommer att hålla formen, även om den diskas i maskin eller utsätts för hög värme. Tack vare den hermetiskt inkapslade kärnan i trä vägrar brädan att böja sig. Andra plastskärbrädor som gått i diskmaskin en gång går ofta att gömma saker under eller ha som exempel när du ska förklara för andra vilken form en banan har, men Hasegawas sushiskärbrädor håller sig lika platta som om de vore deltagare i Love is Blind oavsett hur noggrant du diskar den.

   Tack vare kärnan i trä väger de dessutom 30-50% mindre än motsvarande plastskärbräda. Det blir alltså till och med en mindre fysisk ansträngning att ladda den i diskmaskinen.

   Skärbrädans mjuka yta med struktur ger dessutom ett överlägset grepp. Nu behöver du inte en disktrasa under brädan för att kunna jobba stabilt längre. Dessutom kan du lita på att råvaran du ska skära ligger där den ska.

   En inkapslad träkärna må låta oroväckande för en del, men trät är steriliserat och täckt i ett tjockt lager plast och håller sig hermetiskt tillslutet så länge du hanterar skärbrädan enligt normal skärbrädehantering. Trät kommer alltså inte att suga åt sig fukt och ruttna, utan hålla sig lugnt och stilla där inne.

   Finns i flertalet storlekar. Här kommer en bra film:
 • Specifikationer
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se