Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar
20

Mjölkgryta 1,6 liter med avtagbara handtag, Strate - Cristel

1579:- / 1263:-
1155-23778
 
Lägg i kundvagnen
Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning: 1579:-
Lagerstatus
 • Webblager 6 st
 • Butik Stockholm 6 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Om Strate från Cristel

   Rostfria och högkvalitativa kastruller från Cristel som är riktiga trotjänare i köket. De håller oerhört länge och kommer att leverera samma höga kvalitet år efter år. Den här kastrullen rymmer 1.6 liter och har volymmarkeringar var 100e ml - från 400 ml till 1500 ml. Den är också 11 cm hög, vilket skiljer den åt från de andra kastrullerna med samma diameter som är 7 cm höga. Det gör att den bli enklare att måtta med.

   Den här kastrullen kan användas med avtagbara handtag. Själva kastrullen är gjord i 18/10 rostfritt stål med ett lager av aluminium mellan två lager stål i botten, för snabb upphettning och riktigt jämn värmefördelning. Den fungerar lika bra på induktion som på gas och gammal hederlig spis. Cristel är gör inte bara kokkärl i toppklass - de är riktigt vassa på det där med förvaring!

   Handtag köpes separat.

   Storleksguide:
   Höjd - 11 cm
   Diameter - 14 cm
   Volym - 1600 ml
   Om Cristel

   Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel - nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.
 • Specifikationer
  • Beläggning: Utan beläggning
   Diameter: 14 cm
   Induktion: Fungerar på induktion
   Material: Rostfritt stål
   Serie: Cristel - Strate
   Volym: 1.6 liter
   Lev. artikelnummer: CHG14QL EAN: 3358570033667
Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och intresset och hantverket syns sannerligen i slutprodukten. Richard skiner upp som ett glassätande barn varje gång Cristel nämns. Allt de gör är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten.  De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria. Här hittar du deras stekpannor, kastruller och grytor.
Cristel
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se