Microplane

Rivjärn, Master, med handtag av valnötsträ – Microplane

ha-433xx

Om Microplane Master Microplane Master är en ny kollektion eleganta handhållna rivjärn tillverkade i rostfritt stål och med ett trähandtag i valnöt. Masterserien är sublimt tillverkad med Microplanes legendariska skär, tillverkat i USA i rostfritt stål, säkert inramat med en kraftig rostfri stålram. Det vackra inoljade valnötshandtaget är behagligt att ta i och ger designen värme.... Läs mer

Nollställ

410 kr490 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

410 kr490 kr
Om Microplane Master

Microplane Master är en ny kollektion eleganta handhållna rivjärn tillverkade i rostfritt stål och med ett trähandtag i valnöt. Masterserien är sublimt tillverkad med Microplanes legendariska skär, tillverkat i USA i rostfritt stål, säkert inramat med en kraftig rostfri stålram. Det vackra inoljade valnötshandtaget är behagligt att ta i och ger designen värme.

Välj mellan fem modeller: mediumfläns, fint, grovt, extra grovt samt zester.

Om Microplane

Det amerikanska företaget Microplane sätter standarden när det kommer till premiumrivjärn. Av många kockar och konditorer världen över är det sett som det givna valet. Vi på KitchenLab använder våra varje gång det är något som behöver rivas, zestas eller hyvlas. Med ett järn från Microplane river du det mesta och bladen håller skärpan fantastiskt länge. Rivjärnen består av små rakbladsvassa kanter som är etsade, snarare än stansade som traditionella rivjärn är.

Att etsade blad fungerar så bra i köket upptäckte en kanadensisk kvinna 1994, när hon när hon skulle baka apelsinpaj. I frustration över hur dåligt det gick med rivjärnet snodde åt sig makens rasp från dåvarande byggvarumärket Microplane. Som ni förstår sadlade de snabbt om och är nu ett älskat redskap i kök världen över.

43304Skärpan gör att deras skärresistenta handske fortsätter att vara en poplärar produkt hos oss. Du hittar den här.