Coravin

Model timeless six+ – Coravin

cv-112_var
 • Drick vin utan att öppna flaskan
 • Flera olika färger
 • Coravin System med standardnål
 • 1 Timeless Aerator (luftar ditt vin på väg ned i glaset))
 • 3 Coravin Pure Capsules
 • 6 Coravin Screw Caps
 • 1 Carry Case
 • 1 Needle Clearing Tool
Nollställ

3 799 kr

Lagerstatus

Webblager 0 st
Stockholmsbutik 0 st
Malmöbutik 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

3 799 kr
Finns i lager
snabb leverans

Model Timeless Six+ är ur vissa betraktares ögon det elegantaste ur Coravins Timeless-serie. Timeless-serien som låter dig dricka vin samtidigt som du bevarar återstoden, kommer här i lyxförpackning med exklusiva detaljer. Coravin fungerar oavsett korktyp och kommer med en rad smarta tillbehör. Se hela listan längre ned. Model Six är den nyare serien med förstärkta och smartare fästen än tidigare generationer.

Äkta vinnördar, de som gillar vin mer i allmänhet, eller de som endast dricker vin vid enstaka tillfällen har för första gången något gemensamt – en anledning att investera i snygga Model timeless six+ från Coravin. Coravin låter dig dricka vin utan att öppna flaskan. Coravin penetrerar istället korken med en smal tappnål. Det vin som tappas upp ersätts i samma ögonblick med en ädelgas som gör att kvarvarande vin i flaskan inte påverkas. När nålen dras ur försluter sig korken naturligt igen.

Nedan har vi listat fem anledningar till varför vi gillar Coravin så mycket. Där finns nog inte någon punkt som inte någon kan ställa sig bakom.

 1. Vin när du vill ha det: Ibland får man känsla och vill unna sig något extra utan att för den delen dricka upp hela flaskan. Tänk att då inte behöva tänka smarttråkigt och avstå. Med Coravin SmartClamps, är det möjligt. Coravin bevarar återstående vin och du behöver aldrig mer dra upp en kork. Har vinet skruvkork? Inga problem, det finns en lösning för det också.
 2. Undvik vaskning: Kändes idén att igår kväll korka upp en flaska vin så otroligt rätt där och då? Och sedan ringde svärmor och stämningen kom lite av sig? Står det idag en halv flaska Chardonnay kvar på bänken med en svart fluga i? Har den gamla 90-talshiten aldrig känts så träffande? Hälldes vinet precis ut i vasken? Coravin hade kunnat rädda den flaskan. Kanske ett potent vinhantverk och dina pengar hade kunnat sparas?
 3. Ekonomi: Det är inte inkomsterna som gör dig rik, det är avsaknaden av utgifter. Att dricka upp en flaska vin är inte en utgift, det är njutning. Att slå ut vin är bara en kostnad. Om resurserna kan användas mer effektivt får du råd att dricka bättre. För att Coravin gör det möjligt.
 4. Wine and food pairing: Antingen så anställer du en privat sommelier som föreslår ett passande vin till din mat. Alternativet är att du gör som tidigare, öppnar den flaska som du hade en känsla av att den kunde fungera. Då du läst så här långt så antar vi att du har ett visst vinintresse. Du har säkert många gånger gjort ett gott val, men handen på hjärtat, vem tar inte fel ibland? Som gången när du tog det där tanninstinna vinet till den heta maten? Med Coravin kan du prova dig fram till rätt vin innan gästerna kommer. Coravin är din privata sommelier, men det behöver du inte berätta för gästerna. Fake it ’till you make it!
 5. Drick vin måttligt: Hur många gånger har man inte av dum- eller snålhet mitt i en rörelse mot ståendes, klunkat i sig det sista vinet när kvällen nått sin ände? -”Det är så lite kvar, det känns dumt att vaska!” Coravin ger er möjlighet att dricka en, två, tre, fyra eller fem glas vin. Efter sex glas vin är flaskan slut och Coravin har liksom lite spelat ut sin roll, men att det var just sex ni ville ha, kunde ni ju inte veta när den korkades upp. Chansa inte – öppna din flaska med Coravin varje gång. Nu har det dessutom gått en tid sedan svärmor senast ringde…

 

Vikt- och mått
Höjd: 21,5 cm
Bredd: 4,93 cm
Längd: 9,8 cm
Vikt: 540 g

I paketet:
Coravin System med standardnål
1 Timeless Aerator (luftar ditt vin på väg ned i glaset))
3 Coravin Pure Capsules

6 Coravin Screw Caps
1 Carry Case
1 Needle Clearing Tool