Phaidon

Modernist Bread: The Art and Science

ph-9780982761052C

Modernist Bread: The Art and Science visar en revolutionerande ny förståelse för en av de viktigaste varorna i vår kost. Bröd. Modernist Bread: The Art and Science är också den efterlängtade fortsättningen på Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking. Över 4 års forskning och arbete har resulterat i den mest djupgående boken om bröd till dags... Läs mer

4 900 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 1 st
Stockholmsbutik 1 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Modernist Bread: The Art and Science visar en revolutionerande ny förståelse för en av de viktigaste varorna i vår kost. Bröd.

Modernist Bread: The Art and Science är också den efterlängtade fortsättningen på Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking.

Över 4 års forskning och arbete har resulterat i den mest djupgående boken om bröd till dags datum.

På mer än 2300 sidor presenteras den fullständiga berättelsen om bröd, med fantastiska bilder och texter som täcker in brödets historia från hela världen. Läsaren bjuds även in i vetenskapen bakom allt som har med bröd att göra. Här finns över 1500 recept med tekniker som aldrig någonsin tidigare har publicerats.

Sammanlagt ingår fem volymer och en manual, allt förpackat i en stilren stålförpackning.

Boken är skriven på engelska.

Mått på varje bok: 35×28 cm