Riedel

Riesling Vitvinsglas 37cl, 2-pack, ’O’ – Riedel

sq-R-0414/15

Läckra kristallglas från Riedels serie ’O’. Glasen i ’O’-serien är läckert designade utan vare sig stam eller fot och passar lika bra till vardags som till fest! Eftersom det här vinglaset passar både till vita och röda viner är det en perfekt början på en Riedelglassamling. Detta glas passar även för Sauvignon Blanc. Det passar... Läs mer

299 kr

Finns i lager; Skickas inom 1 - 2 dagar

Lagerstatus

Webblager 3 st
Stockholmsbutik 3 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Läckra kristallglas från Riedels serie ’O’. Glasen i ’O’-serien är läckert designade utan vare sig stam eller fot och passar lika bra till vardags som till fest!
Eftersom det här vinglaset passar både till vita och röda viner är det en perfekt början på en Riedelglassamling. Detta glas passar även för Sauvignon Blanc.

Det passar utmärkt till vita viner med krispiga syror och yppig fruktighet. Kupans långsmala form och lite mer slutna öppning tar fram en generös frukt och balanserar de ofta påtagliga syrorna i vita viner som är gjorda av följande druvor:
Riesling, Grüner Veltliner, Alsace, Sauvignon Blanc, Chenin Blanc

Som rödvinsglas passar det perfekt för rödvin med bra syra och balanserade tanniner som i viner från Chianti (Sangiovesedruvan) och druvorna Zinfandel, Sangiovese, Primitiv.

Säljs i prisvärt 2-pack.

Höjd: 108 mm
Volym: 37 cl


Serien har en uppseendeväckande design utan stam och fot. Kristallglasen har Riedels karaktäristiska druvspecifika kupdesign och är utvecklade för att med lätthet kunna tas med på språng. Glasen är perfekta för att använda i vardagen som i båten, på lantstället eller på picknicken. Glasen står stabilt i diskmaskinen. Serien består av 14 olika vatten-, sprit- och vinglas i kristall.