Skeppshult

Pannkakspanna, gjutjärnshandtag, 23cm – Skeppshult

sk-0031

Robust pannkakspanna helt i gjutjärn från svenska Skeppshult. Den låga kanten gör det extra lätt att komma åt med stekspaden under pannkakan när det är dags att vända på den. Klarar alla typer av värmekällor, inklusive induktion. Mått: 23 cm i diameter Alla Skeppshults produkter är tillverkade av noggrant kontrollerade råvaror i fabriken i Småland.... Läs mer

675 kr

Finns i lager; Skickas inom 2 - 3 dagar

Lagerstatus

Webblager 4 st
Stockholmsbutik 4 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Robust pannkakspanna helt i gjutjärn från svenska Skeppshult. Den låga kanten gör det extra lätt att komma åt med stekspaden under pannkakan när det är dags att vända på den.

Klarar alla typer av värmekällor, inklusive induktion.

Mått: 23 cm i diameter

Alla Skeppshults produkter är tillverkade av noggrant kontrollerade råvaror i fabriken i Småland. I snitt synas och kvalitetssäkras varje produkt 10 gånger av Skeppshults produktionspersonal. Därför klarar pannorna garanterat hårda tag, såsom hög värme och stekspadar i stål, år in och år ut. 25 års gjutjärnsgaranti medföljer alla produkter.

Skeppshults produkter tillverkas hantverksmässigt av noga kontrollerat råmaterial utan inblandning av “kemikalier”. De är natur- och miljöprodukter som endast kräver enkel skötsel utan tillsats av exempelvis diskmedel. Förbehandling sker med KRAV-märkt rapsolja från Carlshamn, vilket ger ett ekologiskt sk. “non-stick” skikt och ger produkten dess svarta utseende. Skeppshults produkter har en exceptionellt lång livslängd.