Cristel

Pastainsats, avtagbara handtag, Mutine – Cristel

cr-ECPxQ_var

Om pastainsass från Cristel En pastainsats med avtagbart handtag från Cristel’s serie Mutine. Den är gjort i högkvalitativt rostfritt stål och passar kastruller i samma serie med samma diameter. Vi säljer den i storlekarna 20, 22 och 24 cm. Använd den för att underlätta vid kokning av pasta, sparris och liknande. Handtag köpes separat. Storleksguide:... Läs mer

Nollställ

850 kr1 040 kr

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om pastainsass från Cristel

En pastainsats med avtagbart handtag från Cristel’s serie Mutine. Den är gjort i högkvalitativt rostfritt stål och passar kastruller i samma serie med samma diameter. Vi säljer den i storlekarna 20, 22 och 24 cm. Använd den för att underlätta vid kokning av pasta, sparris och liknande.

Handtag köpes separat.

Storleksguide:

20 cm Ø  / 500 gram pasta / 16.5 cm hög
22 cm Ø  / 700 gram pasta / 20 cm hög
24 cm Ø / 1000 gram pasta / 21.5 cm hög

Handtag ingår inte.

Om Cristel

Cristel är ett franskt företag som började sin tillverkning av kokkärl 1986 i Fesches le Chatel – nära den schweiziska gränsen. Deras prisbelönta produkter tillverkas i Frankrike och all energi som de använder kommer från förnybara källor. Allt är av riktigt hög kvalitet och har utvecklats i samarbete med den franska kockeliten. De använder sig endast av europeiska råvaror och deras nonstick-beläggningar är alltid garanterat PFOA-fria.Vi säljer deras stekpannor, kastruller och grytor. Produkterna har en livstidsgaranti.