Fri frakt över 500 KR*365 dagars öppet köpSäkra betalningar

Pivot+, Aerator, Vinluftare - Coravin

209:-
 • Munstycke för att sätta på din Coravin
 • Motsvarar 60-90 minuter luftning i kupa
2076-25578
 
Lägg i kundvagnen
Lagerstatus
 • Webblager 3 st
 • Butik Stockholm 3 st
 • Butik Malmö 0 st
Önskar du rådgivning? Ring 08-41095200
truckFRI FRAKT ÖVER 500 KR arrows365 DAGARS ÖPPET KÖP
 • Produktbeskrivning
  • Att Coravin är en fantastisk produkt och en av våra egna favoriter tycker vi att alla bör känna till. Att kunna hälla upp ett glas utan att öppna flaskan är otroligt i så många sammanhang, även de då vinet behöver luftas för att det är för ungt eller naturligt eller vad anledningen än må vara. Att köra ett glas ur coravin ner i karaff för att stjälpa runt eller snurra i glaset kan kännas ganska otympligt, men tack och lov har utvecklarna av Coravin tänkt även på detta. Den här vinluftaren är ett munstycke som du fäster på din coravin. Likt ett duschmunstycke så sprider den strålen genom 30 hål och luftar ditt vin innan det hinner landa i kupan. Coravin själva jämför denna luftning med 60-90 minuters luftning i kupan. Luftaren har även ett filter för sediment så du slipper det också. Skölj den därför noggrant mellan varje användning så att det inte sätter sig skräp i filtret.

    

   Kompatibel med Pivot Coravinmodeller. Däremot funkar den inte så bra i kombination med andra coravin som har en nål som går igenom korken.

    
 • Specifikationer
  • Lev. artikelnummer: 802073 EAN: 850014752309
Coravin låter dig dricka vin utan att exponera det som är kvar i flaskan för syre. Systemets genialiska metod bygger på att en tunn nål penetrerar korken på vinflaskan. När du trycker på modulens knapp injiceras argon – en lukt- och smakfri ädelgas som inte reagerar med andra ämnen - i flaskan. Introduktionen av argonet skapar ett övertryck, och när knappen åter släpps rinner vin ut genom nålen och ner i ditt glas. När nålen sedan dras ut återförsluts det lilla hål som skapades av nålen automatiskt av korkens naturliga elasticitet. Argonet som ligger kvar i flaskan kommer inte på något sätt att påverka vinet även om det skulle ta flera år innan du vill avnjuta nästa glas.
Coravin
Rekommenderade produkter
Recensioner
0 Recensioner

För att lämna ett omdöme måste du på din kundprofil.

Den här produkten har inga recensioner.

Lagerstatus

Lagerstatus uppdateras var tionde minut.

Logga in
Are you in the right place?
Continue to kitchenlab.se