Microplane

Rivjärn, Flexi Zesti med uppsamlare – Microplane

ha-47530

Om Flexi Zesti Microplanes kompakta zestjärn Flexi Zesti med uppsamlare är perfekt för att finriva citrusskal. Med en smart design som ligger bra i handen är den lättanvänd och pålitlig. Den är byggd med samma patenterade blad som Microplanes andra rivjärn vilket innebär ett snabbt och jämnt resultat. I den tillhörande uppsamlingslådan i silikon kan du enkelt spara riven zest... Läs mer

Nollställ

79 kr

Lagerstatus

Stockholmsbutik & Web 0 st
fast truck

Frakt från 95kr
Fraktfritt vid order över 1000kr

star paper

365 dagars öppet köp

Om Flexi Zesti

Microplanes kompakta zestjärn Flexi Zesti med uppsamlare är perfekt för att finriva citrusskal. Med en smart design som ligger bra i handen är den lättanvänd och pålitlig. Den är byggd med samma patenterade blad som Microplanes andra rivjärn vilket innebär ett snabbt och jämnt resultat. I den tillhörande uppsamlingslådan i silikon kan du enkelt spara riven zest till ett senare tillfälle. Den är gjord i USA av högkvalitativt rostfritt stål.

Finns i färgerna grön, orange och gul.

Om Microplane

Det amerikanska företaget Microplane sätter standarden när det kommer till premiumrivjärn. Av många kockar och konditorer världen över är det sett som det givna valet. Vi på KitchenLab använder våra varje gång det är något som behöver rivas, zestas eller hyvlas. Med ett järn från Microplane river du det mesta och bladen håller skärpan fantastiskt länge. Rivjärnen består av små rakbladsvassa kanter som är etsade, snarare än stansade som traditionella rivjärn är.

Att etsade blad fungerar så bra i köket upptäckte en kanadensisk kvinna 1994, när hon när hon skulle baka apelsinpaj. I frustration över hur dåligt det gick med rivjärnet snodde åt sig makens rasp från dåvarande byggvarumärket Microplane. Som ni förstår sadlade de snabbt om och är nu ett älskat redskap i kök världen över.

Skärpan gör att deras skärresistenta handske fortsätter att vara en poplärar produkt hos oss. Du hittar den här.